Kinderfeestjes

 

kinderfeestje011015

Het Doedertoe atelier is met materiaal en al te gebruiken voor kinderfeestjes. Je geeft je eigen feestje en leent onze ambiance en maakt gebruik van de materialen. Bijvoorbeeld je versiert een doosje, een fotolijstje, een spiegel of een masker, maakt sieraden of robots of krachtstokken. 

Kosten: €35 voor gebruik van de voorzieningen plus €4 materiaalkosten per deelnemend kind. Er is eventueel een vrijwilliger standby. Op vertoon van de Stadjerspas gratis. Mogelijk gemaakt door Fonds Een Goed Idee.

Jarige kinderen die door omstandigheden niet een feestje hebben konden een door Doedertoe georganiseerd verjaardagsfeestje krijgen. Dit was een knutselfeestje op locatie waar we iets oppimpen: een dummie (boek met lege bladzijden), een schatten-/geheimendoosje,  een spiegel of nog iets anders. Het feestje begon altijd met het versieren van een cakeje en met kinderchampagne, zingen en cadeau-uitpakspel. Na het knutselen deden we ook nog een paar leuke spelletjes. Voor de kleinsten (vier tot en met zes jaar) duurde het anderhalf uur. Voor oudere kinderen tot twee uur en een half uur. Deze verjaardagfeestjes werden  bij ons geboekt via WIJ Groningen. Werd mogelijk gemaakt door Fonds Een Goed Idee. Deze voorziening is tijdelijk stopgezet.

Het adres op de flyer  is veranderd: Rabenhauptstraat 45

Informatie: Marita Reijtenbagh 06-33610190

IMG-20170516-WA0020              IMG_7005

IMG-20170516-WA0002