Kinderen

KNUTSELMIDDAG:

Bij Doedertoe zijn kinderen van alle leeftijden iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur welkom om te knutselen. Ook ouders en begeleiders zijn dan welkom om te knutselen: voor jong en oud. (In de zomervakantie is er geen kindermiddag, want dan kan je doordeweek)

“Knutselen stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het daagt uit tot waarnemen en denken; hoe zit iets in elkaar, waar begin ik en hoe ga ik verder? Door verschillende materialen en vormen te gebruiken bij het knutselen worden de motorische vaardigheden getraind en worden kinderen uitgedaagd om moeilijkheden aan te pakken, door te zetten en vindingrijk te zijn. Door samen te knutselen leren kinderen te delen, samen te werken en elkaar helpen” in: De Gezinsbode, 21 augustus 2019

Mogelijk gemaakt door Fonds Een Goed Idee, een gift van Stichting Kinderfestival en Secret Santa.

KINDERFEESTJES: STAAN ON HOLD DWZ VANAF VERHUIZING NAAR TRAVERTIJNSTRAAT OM LOGISTIEKE REDENEN TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Het Doedertoe atelier is met materiaal en al te gebruiken voor kinderfeestjes. Je geeft je eigen feestje en leent onze ambiance en maakt gebruik van de materialen. Bijvoorbeeld je versiert een doosje, een fotolijstje, een spiegel of een masker, maakt sieraden of robots of krachtstokken. 

Kosten: Vrije gift, voor wat het je waard is en kunt missen. Op vertoon van de Stadjerspas gratis. Mogelijk gemaakt door Fonds Een Goed Idee.

Van 2015 tot 2018 konden jarige kinderen die door omstandigheden niet een feestje thuis kregen, een door Doedertoe georganiseerd verjaardagsfeestje krijgen. Dit was een knutselfeestje op locatie waar we iets oppimpen: een dummie (boek met lege bladzijden), een schatten-/geheimendoosje,  een spiegel of nog iets anders. Het feestje begon altijd met het versieren van een cakeje en met kinderchampagne, zingen en cadeau-uitpakspel. Na het knutselen deden we ook nog een paar leuke spelletjes. Voor de kleinsten (vier tot en met zes jaar) duurde het anderhalf uur. Voor oudere kinderen tot twee uur en een half uur. Deze verjaardagfeestjes werden  bij ons geboekt via WIJ Groningen. Werd mogelijk gemaakt door Fonds Een Goed Idee. Deze voorziening is tijdelijk stopgezet.

Informatie: Marita Reijtenbagh 06-33610190

IMG-20170516-WA0020
IMG_7005
IMG-20170516-WA0002