DEELNEMERS WERVEN

Persbericht:

Opening pimpwerkplaats Doedertoe in de Rivierenbuurt

De allereerste pimpwerkplaats van Nederland voor een make-over van oude spullen waar met vrijwilligerswerk betaald kan worden is geopend aan de Merwedestraat 54 in het centrum De Stroming (voorheen Het Talmahuis). Daar kan iedereen, jong en oud, oude spullen mooi maken om iets moois in huis te hebben en gezellig eruit te zijn. Geld mag geen beletsel zijn om te komen, wie geen euro’s heeft om te betalen, betaalt met tijd en talent. Er zijn allerlei kringloopspullen in voorraad om uit te kiezen. Verf en vele materialen liggen er als  in een snoepwinkel uitgestald. Een schatkamer vol mooi papier, prachtige platen, linten, kralen, steentjes, pailletten, enz. Doedertoe zorgt voor deskundige  en inspirerende begeleiding.  Maak van een  oud en lelijk geworden  ding het mooiste en dierbaarste voor in huis! Wie geen geld kwijt wil betaalt met vrijwilligerswerk bij centrum De Stroming, bij Doedertoe of op eigen voorstel. Een workshop van drie uur kost €10 of één uur vrijwilligerswerk.

Stichting Doedertoe is een pas opgerichte non-profit instelling die blijheid en schoonheid wil verspreiden, én mensen samen wil brengen. Het project steunt volledig op goodwill, giften en vrijwilligers. U bent welkom om materiaal in te brengen.

De werkplaats is iedere vrijdagochtend open van 9.00 uur tot 12.00 uur. Andere openingstijden in overleg. Ook is het mogelijk tegen betaling de werkplaats te boeken voor een activiteit met kinderen, personeel, vriendinnen of een ander evenement.

Website: www.doedertoe.com; Facebook  www.facebook.com/doedertoe; weblog: www.doedertoe.wordpress.com.

Aanmelden: Marita Reijtenbagh, tel. 06-33610190 of mailen naar  doedertoe@gmail.com

persbericht

Flyer:

  mamaloe

pipo de clown

Reacties zijn gesloten.