IL FAUT CULTIVER SON JARDIN

Dat betekent zo veel als: Altijd positief blijven onder alle omstandigheden; de wereld is niet ideaal waarin je leeft maar houdt hem zo goed mogelijk bij.

Op tweede Kerstdag is onze website gehackt. De website is zo sterk als zijn zwakste schakel. Deze blogpost is om die uitgesteld.

Een reactie van Wietske: “Super bedankt voor het lenen van de kerstversiering. Ze vonden de opmaak van de tafels super mooi en de kinderen hebben mooie kerstballen getekend en gestickerd. Was helemaal leuk. Binnenkort breng ik het spul weer terug.” Ja, iedereen kon kerstversiering bij ons halen of lenen.

Een reactie van Yvonne: “Hier is mijn engel om je te bedanken voor alle creatieve dingen die ik bij Doedertoe dit jaar kon doen. Ik ben er echt heel blij mee wat ik dan maak en erbij ervaar en m’n huis wordt er leuker en speelser van. Daarom dit kaartje om je nog eens te laten weten hoeveel dat waard is en gewaardeerd wordt.”

Nog meer beschouwends in deze stille tijd. Op het moment dat we in contact komen met schoonheid, bijvoorbeeld als we een tafeltje mozaïeken of zo, verbinden we ons met iets in ons dat goddelijke kracht is. Het roept het licht in ons wakker. Daarom zijn creatieviteit en kunstuitingen zo ongelooflijk belangrijk.

Reacties zijn gesloten.