LEEF JE DROOM

Nieuwjaarswens aan onze bezoekers:

Lieve mensen, Gelukkig nieuw jaar en leef je droom in 2022. Met speciale dank aan onze vrijjwilligers, want hun werk heeft mooie dingen teweeg gebracht bij de bezoekers. Onze mooie en goede vrijwilligers kunnen trots zijn op hun bijdrage aan een betere samenleving voor iedereen.

Nieuwjaarswens aan onze vrijwilligers:

Gelukkig nieuw jaar aan alle vrijwilligers van Doedertoe. Lieve Marion, Hamida, Jolanda, Dennis, Judith, Marijke, Anouk, Jettie, Jannet, Selinde, Lammie, Tineke, Heike, Zeona, Karin, Tanja, Dorothee, Ré, Annemarijn, Jan, Marianne, Margie, Liesbeth, jij en ik bouwen mee aan de wereld zoals we die willen zien. Je doet er toe, met elke week weer paraat staan en onze bezoekers te dienen. Het siert je want haast niemand lijkt het op te vallen wat je geeft. Toch is er een anoniem persoon geweest die het zag, en deze heeft geld gegeven om iets lekkers van te kopen voor de vrijwilligers. Genoeg om samen te gaan eten. Gaan we doen. Hou je tegoed als het weer mogelijk is. Ik wens dat bij Doedertoe je beste en mooiste eigenschappen tot bloei mag komen.

Goede voornemens (en dit doen we al):

*We doen in rust, liefde, harmonie

*We laten anderen vrij, werken niet via kritiek maar via vrolijkheid

*Altijd elkaar goed gevoel geven

Je weet, men betaalt bij ons met een goede daad. Een voorbeeld van zo’n goede daad is glimlachen geven naar onbekenden. Een glimlach bewijst dat het hart thuis is. Een glimlach is een actie van de ziel. Einstein zei dat ons geluk afhangt van de glimlach van anderen.

Reacties zijn gesloten.