PRACHTRUIMTE EN FINANCIEEL

Het financiële jaarverslag 2023 is klaar. Met veel dank aan Marianne de Rijk. En we hebben voor het eerst in onze geschiedenis (bijna tien jaar!) meer uitgegeven dan er binnenkwam. Niet zo gek, de verhuizing met herinrichting hebben €3825,08 gekost. Er is veel meer uitgegeven aan materialen: van €558,39 in 2022 naar €2443,79 in 2023. Niet zo gek, we zijn een project meubels pimpen erbij begonnen. En er is meer dan drie keer zoveel vergoed aan vrijwilligers. Niet zo gek, het aantal vrijwilligers is gegroeid. Al met al een aanzienlijke groei in de omzet.

Onze buren Frans en Vivian van Tuin in de Stad waren op bezoek. We mogen een door ons gepimpt meubel op hun terrein neerzetten als show in bruikleen, met een korte uitleg erbij van wat wij doen. Dit schreef Frans in zijn nieuwsbrief over ons (een kado!):

Ondertussen waren we deze week bij Doedertoe (om af te spreken hoe we samen meer meubels van de stort kunnen redden), en beste medemensen (in jullie verschillende humeuren) , ga er een keer heen, als je er nooit was; wat een prachtruimte, wat een sfeer, wat een rust en (tegelijk) dynamiek; meer welkom zul je je nergens voelen, zeker weten. Lang Leve Marita.

Tom: van niet iets maken

Mamadou, wij houden heel veel van hem. Hij doet ook nog eens alles voor ons

Tanja, onze rots

Chanel: van niets iets maken. Ze had een plastic prutwaaiertje gevonden

Fiona, stille kracht

De inloop

*

Reacties zijn gesloten.