VERBINDING

Werkplaats van blijdschap en verbinding… Hoe kan dat er concreet uit zien? In de praktijk betekent dat onder andere dat we, wat je ook ziet en waar het ook over gaat, geen kritiek naar elkaar doen; daar gaan we van weg. Waar je ook komt gebeurt dat al. Wíj willen vooral focussen om altijd een pluimpje aan iemand te geven. Nobody is perfect. Bedenk maar, als iemand jou aanspreekt dan vind je dat ook niet fijn. Probeer elkaar blij te maken. Iemand heeft het heel hard nodig om lieve complimentjes te krijgen. Doe dat vooral!

Eltjo heeft voor ons een mandoline gerestaureerd. Daar speelt hij zo nu en dan op voor ons, naast de gitaar. Dan is het heel, heel gezellig in de werkplaats. Iedereen die dat wil mag op beide instrumenten komen spelen voor de aanwezigen.

Gelukkig zijn er steeds weer mensen die ons van materiaal voorzien. Voor onze bezoekers om naar hartelust te gebruiken en wij geven het ook door. Bijvoorbeeld aan De Torteltuin in Beyum, een Speeltuinvereniging, een Leger des Heils knutselclub, een schoolproject, een WIJ-activiteit in de wijk, iemand die een kunstprojectje doet. Kom maar vragen uit onze overvloed.

Reacties zijn gesloten.