99 % IS GERECYCELD

Wat wij doen past goed binnen doelen van duurzaamheid. Vrijwel alles in Doedertoe waarop en waarmee wij werken is gerecyceld.

We hebben Tuin in de stad materialen gegeven

En dit hebben ze ervan gemaakt

Kinderen in de werkplaats

Bij ons heb je de hemel aan materialen om je eigen prachtige ding te creëren. Want ook jij weet, een mooi stukje meubilair in huis, of een muurdecoratie of sieraad of kledingstuk geeft je een duw omhoog.

Het zoeken naar een nieuwe ruimte gaat onverdroten door. Het lijkt wel een achtbaan. Dan heb je bíjna een ruimte, blijkt het €2000 per maand te zijn. Of, denk je bíjna iets te hebben en wacht je twee maanden op antwoord: krijg je te horen dat anderen je voor waren. Of: heb je iets bij geestververwanten en spring je al bijna in de lucht: blijkt het pand na de zomer tegen de vlakte te moeten gaan. Buurthuizen heb ik ook bijna allemaal gehad: geen antwoord of geen ruimte. Quiet wil niet dat we bij ze in komen. Het Paleis reageert niet eens op de mail. Woningbouwvereninging Patrimonium en Nijestee helpen mee en bieden ook wel wat aan, maar er zijn geen goede opties. Tuin in de Stad kwam met een aanbod en dat was plan D, in verband met de verre afstand. Deze mogelijkheid komt nu echter in beeld.

Reacties zijn gesloten.