DOEDERTOE LEEUWARDEN?

Woensdag kwam ene Carina uit Leeuwarden bij ons kijken. Dit is wat ze later erover schreef:

“Ik ben bij een heel mooi en lief project  geweest.  Doedertoe in vinkhuizen. 

Hier komen mensen  samen om te knutselen.  Om mooie dingen te maken.  Om samen te zijn. Voor een praatje uit de dagelijkse  sleur te zijn.  Om samen te komen zonder oordeel.  Of het moeten van de maatschappij.  

Elk mens is welkom. Afkomst  doet er niet toe het geloof ook niet. Het gaat om verbinding  te maken. Vanuit je hart en niet wat je hebt.  Iedereen  is gelijk. 

Er zijn in de gemeente  Leeuwarden al heel wat initiatieven maar alles wordt in hokjes gestopt of aan tijden  verbonden.  Ouderen horen hier thuis, gzz hoort daar. Jongeren  horen daar. Vluchtelingen  hoor weer daar thuis.  Maar in de gemeente  Leeuwarden.  Zijn zoveel nationaliteiten.  Zoveel eenzaamheid en dat kent geen leeftijd.  Geen Afkomst bepaald  of je eenzaam  bent of niet. 

Doe der toe. Is een initiatief om Iedereen  blij te maken. Het is gratis  en het kost niks om langs  te komen. Om een kaartje  te maken. Of een ketting, schilderen als wat je maar bedenken  kunt kun je daar doen..

Zelf wil ik graag wat met meubels  gaan doen..oppimpen leuk maken en door te geven zodat iedereen  iets leuk kan hebben in huis.

Wij zijn voor dit project  op zoek naar een locatie in Leeuwarden, maar met zo weinig  mogelijk  kosten omdat wij totaal  afhankelijk  zijn van subsidies.”

Veel liefs Carina Faber-Kolker 

Wim

Zoekt wol uit voor een truitje voor kleinkind

Jolanda

Heeft een trui gemaakt van ingebrachte gehaakte vierkantjes

Dorothee

Heeft deze week vrij en komt een ochtendje schilderen

Susanne

Maakt een boekwerk voor een vriendin

Eltjo

Komt ons verrijken met zijn gezang, waardoor het meteen supergezellig is en ook helpt hij ons met opknappen van technisch moeilijke klusjes

Harm

Yassir

Keyanna

Jantje

Kinderen

Kleding pimpwerk door Marysha deels met onze materialen

Met dank aan Winkel van Sinkel voor inbreng van meubels, die we heeeeeeeeel mooi gaan maken

Reacties zijn gesloten.