MIJLPAAL

Persbericht

Doedertoe, werkplaats voor blijdschap en verbinding organiseert een meubelshow en schilderijententoonstelling op vrijdag 22 maart van 10.00 tot 16.00 uur in de eigen werkplaats aan de Travertijnstraat 12 in Vinkhuizen. De meubels zijn in onze werkplaats kunstig opgepimpt en staan die dag te geef voor wie het zich niet kan veroorloven, of zijn te koop. De opbrengst is voor het meubelpimpproject.

Doedertoe is een vrijwilligersorganisatie die al bijna tien jaar een creatieve werkplaats beheert vol materialen. Iedereen is welkom om binnen te lopen en creatief aan de slag te gaan. Het is zo goed als gratis, want betalen met een goede daad. www.doedertoe.nl

Wil je een prachtig meubel in huis: krijg of koop het bij Doedertoe op 22 maart.

Voorproefje op www.doedertoe.nl/oplokatie. Informatie: 06 33610190.

Lieve mensen, al die jaren dat we draaien (en dat zijn er al bijna tien in oktober) hebben we hier naar toegewerkt. Dit was de droom waarmee het begon. Meubels pimpen opdat iedereen iets moois in huis kan hebben. Omdat we in mei een grotere ruimte kregen konden we hiermee beginnen. Met grote dank aan fietsenwerkplaats Mutual Aid.

Workshop windmobiel maken. Met dank aan Chrissie!

*

*

*

*

*

*

*

*

Vrijdag 1 maart gaf ik bij GROFF in de Biotoop een presentatie tijdens een themabijeenkomst over ecoblabla. Aansluitend netwerken en reclame maken voor onze meubelshow 22 maart.

Reacties zijn gesloten.