KLEIN MAAR FIJN

Wie je werkelijk bent kan tot uitdrukking komen in wat je maakt. Er is in onze samenleving weinig ruimte voor creativiteit en onze diepste roerselen. Waar vind je een plek waar je levensenergie vrijuit kan stromen? Bij ons. Er is zoveel eenzaamheid. We proberen zachtheid en liefde te brengen. Door bijvoorbeeld mooie, lieve kaartjes te maken met complimentjes. Klein maar fijn. Persoonlijk contact is heel belangrijk nu er zo’n nadruk op digitale communicatie ligt.

In het kader van vrijwilligersdag is onze Jolanda in het zonnetje gezet. Een foto van haar aan het werk bij Doedertoe komt deze maand in de bushokjes te hangen en op vrijwilligersgroningen.nl staat een interview. Mooie publiciteit voor ons project.

Collage maken voor iemand in het ziekenhuis. Geeft troost en blijheid.

Naamkaartje maken. Kadootje.

Wat zijn we blij als Eltjo komt. Je weet niet half hoe mooi hij zingt. Ook kunnen we hem vragen kleine reparaties te doen. Wat was Hilde blij toen hij haar wekker had gerepareerd.

Carien genoot toen Susanne haar schilderde.

*

Deze week kwamen de mensen van de bed- bad- en broodopvang weer; sinds die verschrikkelijke maatregelen waren ze niet meer geweest. We hebben een subsidie gevonden zodat ze vanaf nu tot einde dit jaar met een taxibusje kunnen komen.

We kregen een tafel vol mooiigheden. Sabine en Jolanda hebben het opgeruimd

Ons pimp project, waar we zo trots op zijn, in actie

*

Reacties zijn gesloten.