LEVEN CREËREN

Als je beseft dat je enorm rijk bent met alles wat beschikbaar is, is je natuurlijke gevoel dankbaarheid. En ontstaat de wens om (terug) te geven. Je wilt geven vanuit dankbaarheid. En dat is het belangrijkste doel van het leven, dat je door het voelen wat het leven is, het leven wilt doorgeven en je daarvoor wilt geven. Dat is wat het leven dan uiteindelijk doet: het creëert meer leven. Charles Eisenstein, vrije vertaling van Liz April (van de Eemstuin in Uithuizen)

Aquarel van Marion

Kinderen in de werkplaats

Harm maakt voor ons bedank attenties in zijn unieke stijl

We zijn gestart met ons project “Meubels pimpen om weg te geven”. Binnen een week hebben zich hiervoor vijf vrijwilligers gemeld. Harm is er een van.

Bijna iedere dinsdag komt Bettie kleding pimpen

Hooikist van wol: hooimadam ofwel wolly. Deze heeft Dorothee voor Jolanda gemaakt (Lief!!). Zeg maar hó tegen de energiekosten. Pan aan de kook brengen en in de wolly laten garen. Eerst was er alleen maar een lappie stof met een zakkie ruwe wol. Gaaf hè?

Ga lekker zitten. Neem de tijd. Wat als alles kon en mocht. Hier is ruimte voor jouw ideeën. Wat zijn ze goed. Jouw ideeën verdienen de ruimte. Visualiseer ze hier. Visualiseer je dromen. Droom zo groot mogelijk. De rest komt later. Laat je verbeelding vrij. Rosa de Rijk (mijn kind!)

Workshop Sleutelhangers maken met de techniek van macramé

*

Reacties zijn gesloten.