WEER MEER LOOS :-)))

Dit is Harriët, vaste bezoeker van Doedertoe. Zij vát waar het om draait.

Iemand die materiaal wil komen brengen in de mail: “Een deel van de spullen heb ik al jaren in huis en kan ik makkelijker afstand van doen, als ik weet als het ergens heen gaat, waar ook zo veel Liefde voor creatief doen is, als dat ik zelf heb voor ‘mooie’ dingen maken. (…) … dan ga ik ook een keer langs komen en weer eens mij ‘verlaven’  aan alle leuke materialen, die jullie hebben in je creatieve knutsel paradijs.”

Acht en een half jaar geleden begon Doedertoe in het hoofd van Liesbeth Bleeker. Toen ze het als idee bij mij neerlegde leek een ‘gratis’ werkplaats opzetten me haast onmogelijk. Zij sidekickt me nog steeds en wat ze me steeds heeft voorgehouden: Heb de moed voor wat onmogelijk lijkt terwijl je het mogelijke doet.

Reacties zijn gesloten.